JoyPad.dk

- Fordi det handler om spil!

  

Spil

Anmeldelse - ARMS

Arms 1Nintendo prøver kræfter med et helt nyt spil, et spil helt uden Mario eller Zelda, her er talen om nye personer og en ny type spil. ARMS er deres bud på et nyt type kamp spil, et spil hvor det gælder om at have lange arme. Du kan læse vores anmeldelse af ARMS lige her.

Læs mere: Anmeldelse - ARMS

Anmeldelse - Mario Kart 8 Deluxe

hq720Mario Kart 8 udkom for 3 år siden til WiiU, desværre fik jeg aldrig mulighed for at prøve kræfter med spillet. Nu genudgiver Nintendo spillet på deres nye Konsol, Nintendo Switch, her er der dog tale om en forbedret Deluxe udgave, med en smule nyheder. Vi har kørt ræs med alle de kendte figurer, du kan læse om vores oplevelser her.

Læs mere: Anmeldelse - Mario Kart 8 Deluxe

Anmeldelse - Heroes of the Storm 2.0 + Cassia

CassiaDa vi i sin tid anmeldte Heroes of the Storm, roste vi det blandt andet for at være meget begyndervenligt, samt dets fokus på holdindsats frem for individuelle præstationer. Noget som vi mener skiller det ud fra dets konkurrenter i MOBA genren. Nu er der så gået en rum tid og vi står på tærsklen til en ny epoke med Heroes 2.0. Har spillet udviklet sig siden den spæde start? Hvad indebærer Heroes 2.0? Og til sidst vil vi tage et nærmere kig på spillets nyeste helt Cassia.

Læs mere: Anmeldelse - Heroes of the Storm 2.0 + Cassia

Copyright © JoyPad.dk. All Rights Reserved.