JoyPad.dk

- Fordi det handler om spil!

  

Spil

Anmeldelse - Scarlet Grace Ambitions

saga scarlet grace boxartSaga: Scarlet Grace udkom første gang i 2016 til PS4 og PS Vita. Denne titel markede 25-års jubilæet for en af de helt store japanske rollespilserier, nemlig Saga spillene.
Desværre slog Vitaen aldrig rigtig igennem i vesten, hvilket er en skam da der er mange, især japanske, perler at finde der.
En af disse er Saga Scarlet Grace, som vi nu heldigvis har fået genudgivet til Switch.
Er genudgivelsen vellykket eller skulle titlen være forblevet gemt væk på Vita og PS4?

Læs mere: Anmeldelse - Scarlet Grace Ambitions

Anmeldelser - Spil til fest og familie

Personligt er jeg ret stor brætspilsentusiast og der er ikke noget skønnere end at dele sin hobby med venner og familie. Men hvis jeg smider et stort tungt eurogame eller en 8 timer lang konfliktsimulation på bordet, render familie og venner skrigende væk.
Derfor søger jeg ofte efter spil der kan fungere som en indgang til spilverdenen, men også bare generelt fungerer godt til fester eller med børn.
Spil er en fænomenal måde at socialisere på men det kræver at spillet er til at forstå for alle deltagere og at alle har det sjovt, ellers kommer man ikke til at grave dybere i hobbyen bagefter.
Derfor var det også med stor interesse jeg kastede mig over udgiveren Asmodee’s store familie / børne af spil som de har fokus på her i julen.
De fem spil vi skal kigge på er: City Blox, TIcket to Ride: London, Just One, den nye 2019 udgave af Love Letter og til sidst Dobble: Harry Potter.
Som en lille appetitvækker kan jeg afsløre at en af de her titler rent faktisk endte med at blive Joypad.dk’s Årets Brætspil 2019.
Læs med når jeg anmelder hver enkelt nedenfor og find ud af hvilket der har vundet vores årlige pris.

Læs mere: Anmeldelser - Spil til fest og familie

Copyright © JoyPad.dk. All Rights Reserved.