JoyPad.dk

- Fordi det handler om spil!

  

Spil

Anmeldelse - Anno 1800

anno 1Lige siden vores tidligste forfædre vandrede på denne jord har vi mennesker haft en forkærlighed for at bygge, og dette har ikke ændret sig. De bosteder, transportmidler, kunstværker etc. vi bygger har naturligvis udviklet sig, men den dag i dag er lysten til at bygge op i et my mindre end for tusinder af år siden. Helt fra barnsben ses denne trang til at bygge op gennem legen med træklodser og senere Lego. Ja selv som voksne beskæftiger vi os alle i en eller anden forstand med at bygge og kreere vores egne ting. Det kan være man bygger sit eget hus, tilretter sin have på en helt specifik måde. Eller måske ses det ved de spil man spiller. Spil som Minecraft og Sims er vanvittigt populære med millioner af spillere verden over. Selv i genre der ikke umiddelbart har noget med at bygge at gøre ses lysten til at forbedre, opbygge og tilpasse sit eget. Det kan være i form af sin helt i rollespil eller sit hold i et sportsmanager spil. Det er derfor heller ikke overraskende at vi har et væld af by-bygge simulatorer at vælge imellem. En af de største serier i denne genre er Anno serien og det nyeste afsnit, Anno 1800, skal vi se på i dag.

Læs mere: Anmeldelse - Anno 1800

Anmeldelse - World War Z

MediaHandler.ashx2019 er åbenbart det år hvor spiludviklere håber at Zombies bliver populære igen, der er i hvert fald flere spil på vej, et af disse er World War Z fra Saber Interactive. Spillet er baseret på bogen af samme navn, som allerede blev filmatiseret tilbage i 2013 med Brad Pitt i hovedrollen, der findes endda en ny serie på Netflix som er løst baseret på bogen. Men det her er altså en anmeldelse af spillet.

Læs mere: Anmeldelse - World War Z

Anmeldelse - Out There: Ω The Alliance

out thereMass Effect er på trods af slutningen på 3eren og det horrible Andromeda stadig en serie jeg ser tilbage på med stor glæde. Ideen om at udforske fjerne planeter og galakser og møde fremmede racer og kulturer har altid fascineret mig. Samtidig elsker jeg ressource optimering og styring, både i brætspil og i video / pc-spil. Out There blander disse to elementer sammen og burde derfor være et regulært homerun for undertegnede.

Læs mere: Anmeldelse - Out There: Ω The Alliance

Copyright © JoyPad.dk. All Rights Reserved.