JoyPad.dk

- Fordi det handler om spil!

  

GamesCom 2012 Del 3.

gamescom2012 23154.nphdGamescom er så småt ved at være overstået endnu en gang, og det har som altid været en række begivenhedsfulde dage.
Det er ikke helt til at holde styr på alt hvad der sker og derfor har vi hos JoyPad valgt at samle det hele i et par enkelte tekster.

Her har vi så del 3.

Tomb Raider.
Det er uden tvivl tid til at genstarte Tomb Raider serien, efter en række halvhjertede spil i den engang fantastiske serie.

Vi skal i det nye eventyr lede Lara igennem hendes første eventyr, der starter hårdt og brutalt efter at hendes båd synker ud fra en mystisk ø, hvor hun så skal overleve alverdens rædsler og hvad man ellers kan forestille sig.
Det bliver dog hurtigt klart at det ikke bare er et eventyr som de gamle, men et helt nyt slags hvor vi kommer til at opleve Frøken Croft’s forvandling fra en ung dame til den Lara vi kender.
Spillet er voldsomt, blodigt, voksent og tager hånd på nogle farlige emner som udpenslet mord og lignende.

Der lægges op til en anderledes oplevelse med Tomb Raider og jeg glæder mig personligt meget til at se hvordan det ender.

Sim City
Jeps et nyt Sim City spil er på vej til din computer.
Det er længe siden vi sidst har set et godt spil i den stil og det bliver rigtig godt at kunne sidde og bygge sin by op fra et lille provins hul til en blomstrende storby uden lige.

Der var på GamesCom mulighed for at spille en demo i godt og vel en times tid, hvor efter din by blev bombaderet af meteor regn og teksten ’’Thank you for Playing the Sim City demo’’  tonede frem på skærmen.
God humor og en genial måde at afslutte en demo på.

Remember Me.
Et action eventyr der tager sted i Paris år 2084, i en verden hvor ens hukommelse kan blive solgt og købt.

Vorse hovedperson har fået stjålet hendes hukommelse, og nu skal hun ud og finde ud af hvem der har stjålet den og hvorfor.

Devil May Cry.
Dante er blevet EMO og der er ændret på den grafiske stil. Vi kan dog stadig forvente det gode gamle DMC gameplay, over the top action og platte kommentarer.

All Stars – Battle Royale.
Det kommende mash-up fighting spil til Playstation 3 og Playstation Vita fik annonceret nogle flere karakterer man kan spille som.
Dante(DMC), Sackboy (LBP), Spike (Ape Escape) og Ratchet & Clank vil være at finde i spillet.

Gamescom 2012 er i skrivende stund slut, det har været et fremragende arrangement, med masser af spændende spil og god gedigen underholdning.

Vi er dog ikke helt færdige med Gamescom 2012 endnu, i løbet af ugen vil publicere en afsluttende artikel.

Copyright © JoyPad.dk. All Rights Reserved.