JoyPad.dk

- Fordi det handler om spil!

  

Playground Dækning: Fifa 13

fifa13nyFifa 13 er lige rundt om hjørnet og EA talte gavmildt om spillet til PanVisions Playground, som en af deres større titler. 

Der var dog ikke meget nyt info at hente udover det vi allerede vidste og derfor var det med kæmpe forventninger at jeg tog kampen op da vi endelig blev lukket ind til deres konsoller så jeg kunne give den gas på grønsværen.
Spillet var en model der var "80% færdig" så ikke det endelige resultat, dog er mit umiddelbare indtryk rigtig godt, især med fysikmotoren og spillernes forskellige håndtering af bolden osv. Der er forresten nu også muligt og indtage rollen som landstræner i den velkendte og endnu mere udvidede Career Mode.

Jeg tog en kamp med anden meget ivrig Fifa-tilhænger hvilket gjorde vi tog os masser af tid med vores kamp, for at kigge det hele godt og grundigt igennem. Vi fik da scoret vores mål og prøvet os frem med ting hvor vi normalt var på glat is og det tegner rigtig godt.

Vi gav os også tid til at give hinanden nogle rigtig herretaklinger for at se om vores kære spillere var endt som rag-dolls. Slet ikke.
Jeg kan nu afsløre at førstegangsberøringen er virkelig mere dyb, man skal være vågen og mine medspillere så langt mere interesseret ud, i at deltage i de angreb jeg satte igang.

En ting som jeg personligt har efterlyst er en dybere træningsdel hvor man virkelig kan øve sig mere i sine færdigheder som f.eks. frispark og skud på mål og det var derfor det var til min store glæde at jeg så folk øve frispark med målskiver omkring i målet plus en 'kunstig mur' og skud hvor man ikke måtte ramme 'papkasserne' når bolden blev sendt mod netmaskerne.

FIFA13extra

Jeg havde stor kø bag mig så det blev desværre kun til den ene kamp, jeg kunne snildt have siddet med det hele aftenen.
Under talen blev vi oplyst om nogle salgstal og at EA Sports er virkelig ambitiøse med Fifa i år. Budgettet er større, der er stadig de mange licenser og de går efter en gennemsnits-karakter på Meta-critic på intet mindre end 90. Lidt ambitiøst hvis man spørger mig da vi alle ved at EA er kendt for at smide halv-færdige tiltag på markedet, især i deres sports-serier og de koster mange gange alvorlige hug fra kritikkerne.

Men på vegne af Fifa-folket så er der lagt op til endnu mere bold, især online i samme gode stime som før.

Spillet er på hylderne d. 28 September.

God kamp når vi når så langt!

Lidt bonus billeder fra EA's tale.

FifaPLAYGROUND

FifaPLAYGROUND1

FifaPLAYGROUND2

Copyright © JoyPad.dk. All Rights Reserved.