JoyPad.dk

- Fordi det handler om spil!

  

Playground Dækning: Sim City

Sim-City-2013Tidsrøveren Sim City er som bekendt på vej, og det så spændende ud. Joypad.dk var med da EA fremviste hvad de havde til dette års Playground. Spillet forventes at være på gaden til Februar næste år!

Tiden er inde til endnu engang at trække i det fine jakkesæt og indtage posten som borgmester til din fremtidige storby, og det er ikke småting du kan gå igang med.
Det er Sim City som vi kender det, du skal som leder af din by træffe beslutninger på vegne af befolkningen, administrere økonomi, bygge og prøve at gøre alle glade.

Det hele er blevet mere personligt, enhver "Simmer" går på arbejde, køber ind, tager hjem hver dag (Medmindre de er hjemløse!). Og de er ikke bare tankeløse robotter, de skal nok gøre dig opmærksom på hvordan du klarer din borgmester-post hvor vidt du giver efter for deres krav om moderne faciliteter, nye legepladser eller om du totalt ignorerer dem.

StreetLevelChange 1

Du kan specialisere din by som en industriel tænketank, en 'working-class' by og tilmed udvide med f.eks. et kasino som hvis det får succes så vil området omkring det forvandle sig til et rigtigt rigmands område med store villaer og jetset-tilværelse.

Og det skulle ske.. 'multiplayer' er nu også muligt, du kan nu have dine venner med som nabo byer, og valget om du vil blive kendt som miljø-svinet nede sydpå eller den gode nabo er helt op til dig.
Der er mulighed for at handle med import og eksport imellem byerne omkring dig og hvis din nabo borgmester står med lav budget til f.eks. brandvæsen eller politi så kan du sende en hjælpende hånd... hvis det passer ind i dine planer selvfølgelig!

Udover det kan man i samarbejde slå hovederne sammen med sine venner og lade sine byers budgetter teame op med hinanden. Man kan lette byrden til ufærdige projekter, gå sammen om at lave en international lufthavn eller simpelthen tage æren for sammen at sende en rumfærge op i rummet!

Challenges

Der kommer også noget der hedder Citylog hvor du kan sammenligne og konkurrere med dine venner om at have den flotteste by, bedste økonomi eller tage udfordringer op som dine venner allerede har klaret.

Mulighederne er virkelig mange i denne nye stortitel og jeg skal personligt indrømme at jeg skal bestemt holde øje med denne titel!

Bonus billede fra talen.

SimC1

Copyright © JoyPad.dk. All Rights Reserved.