JoyPad.dk

- Fordi det handler om spil!

  

Playground Dækning: Dead Space 3

DC3
Dead Space 3 var også repræsenteret til Pan Visions Playground, dog desværre ret   sparsomt, og det er endnu engang.. ikke for sarte sjæle!

Isaac er tilbage, nu med en ven. Ja det er rigtigt, nu kan du vælge at trække en ven med ud i rummet hvis du synes du vil dele frygten med en anden. Dead Space 3 introducerer Sergeant John Carver, en brutal soldat som tilbyder en kompleks historie som vil blive afsløret i løbet af spillet. Det giver mulighed for nye måder at gribe forskellige situationer an på.

Settingen er nok det mest velkendte ved Dead Space 3, nye og stærkere monstre der uden tvivl også tilbyder nye og bizarre måder du kan blive lemlæstet på, eller omvendt hvis du er hurtigt nok på analogen!

DC3-1

Den nye og innovative "Weapons Builder" bliver meget mere dyb i denne omgang, du skal samle dele fra en over 200 år gammel ekspedition som du selvfølgelig skal rationere fornuftigt for at overleve denne nye plage.

Det nye og opgraderede system gør det muligt for Isaac at bygge 'custom våben'. Nærmest alt du samler op kan bruges til at opfinde nye værktøjer for kamp og overlevelse, alt lige fra en flammekaster som er sat fast til en Javelin-gun til en plasma-cutter hvad du ellers kan finde på at sætte på. EA lover næsten ubegrænsede muligheder.

Og skulle det ske at du får lavet et personligt mesterværk designed til at sprede død over de mange mutanter, så kan du straks dele dine opfindelser med dine venner direkte fra tegnerbordet. Derfra kan de selv fjerne og tilføje fra din skabelon for at tilpasse den til deres behov.

Dead Space 3 fans kan godt begynde at glæde sig, det udkommer nemlig allerede til Februar næste år! 

Bonus billeder fra talen + trailer!

DC3-2

 DC3-3

DC3-4

DC3-5

Copyright © JoyPad.dk. All Rights Reserved.