JoyPad.dk

- Fordi det handler om spil!

  

Playground Dækning: Medal Of Honor

MedalofHonor-WarfighterEA var godt på banen til årets Playground, med alle deres kommende stor titler.

Heriblandt selvfølgelig Medal Of Honor: Warfighter som enormt mange ser frem til efter det enorme hit det sidste spil i serien var.

Spillet blev vist frem i form af ''preacher'' traileren og multiplayer traileren som vi har set førhen, og blev fulgt op af en masse information om spillet.

Vi har her med 10 lande at gøre hvor du kan vælge dit favorit land, vælge mellem 6 klasser og så ellers game derudaf i multiplayer land.

IMAG0211

 

De fortalte samtidig om hvordan spillet vil blive en del af Battlelog, som de har haft god succes med via Battlefield 3.IMAG0204

 

Det blev gjort klart at vi denne gang kommer til at få mere indblik i vores hovedersoners privatliv, og hvem de er som personer når de ikke skyder folk. Men jeg ville ikke forvente for meget, da det tit er meget overfladigt i First Person Spil.

 

IMAG0219

Som afslutning fortalte de hvordan spillet enten lader dig spille missioner der har foregået i virkeligheden, eller sideløbende med missioner der har været i virkeligheden hvor du så spiller som de hemmelige gutter bag linjerne.

 

Rigtige krigere - Rigtige missioner

Var deres punch line til dette.

 

Forvent mere fra Medal Of Honor: Warfighter snarest muligt.

Copyright © JoyPad.dk. All Rights Reserved.