JoyPad.dk

- Fordi det handler om spil!

  

De fedeste spil i 2013

GTA-VHvilke spil bør du se frem til i 2013? Her en liste, der gennemgår de mest ventede spil for det kommende år, så du kan lægge penge til side.

 

Listen er lavet på baggrund af spildesignernes ønsker og forudsigelser om, hvad der kommer til at ske i 2013, eller hvad de personligt ser frem til. Vi har skåret i deres udtalelser for lethedsskyld. For den originale artikel læs her.

Jake Solomon - designer af XCOM:Enemy Unknown ved Fireaxis  

Jeg har snydt, da jeg allerede har prøvet BioShock Infinite og det er endnu federe end jeg havde håbet og troet. Det spil som jeg glæder mig allermest til i 2013 er GTA V. Historien bliver fantastisk, verdenen bliver uendelig og i månederne efter lanceringen vil der kun blive snakket om GTA V.

Scott Warner - designer af Halo 4 ved 343 Industries

Der er en del jeg glæder mig til men i forhold til det store budget er der især et spil, som jeg glæder mig mest til nemlig GTA V. Red Dead Redemption er min personlige favorit for denne generation af spil, så jeg håber, at Rockstar Games kan tage nogle af erfaringerne med videre i denne of fremtidige versioner af GTA. I min verden kan Rockstar Games ikke gøre noget forkert for tiden.

Ragnar Tornquist - kreativ direktør af Secret World ved Funcom 

Jeg ser frem til GTA V, da dets univers altid har formået at forføre mig. Det er mig aldrig muligt at gennemføre alle missionerne, så efter et stykke begynder jeg at lege med de uendelige muligheder i verdenen, hvilket altid har fået mig til at vende tilbage til spillet.

Chris Roberts - skaber af Wing Commander og Star Citizen

Jeg ser mest frem til GTA V og Crysis 3. Jeg glæder mig også til at se, hvordan det kommer til at gå for BioShock Infinite

Colin Johanson - spil instruktør af Guild Wars 2

På grund af al den opmærksomhed som Guild Wars 2 har fået i forbindelse med lanceringen, har jeg ikke haft mulighed for at spille XCOM: enemy unknown, så det glæder jeg mig til at spille i det nye år.

Richard Garriott - skaber af Ultima 

Jeg har altid været til RPGs og velbalancerede RTS og Tower defence games, så jeg glæder mig til både Tomb Raider såvel som Sim City. Selvom jeg mest er til PC og mobil, så kan det være at jeg bliver nødt til at prøve God of War til PS3.

Raphael Colantonio og Harvey Smith - udvikler af Dishonored ved Arkane studios

"Raph" og mig selv ser frem til BioShock Infite.

Ken Levine - kreativ direktør af BioShock Infinite ved Irrational Games

Jeg er en stor fan af Company of Heroes, hvilket jeg glæder mig til.

Peter Molyneux - stifter af Bullfrog, Lionhead og 22 cans

De spil jeg glæder mig mest til er GTA V og BioShock Infinite. Hvis jeg skal vælge må det blive BioShock Infite. De fem minutter, som de allerede har udsendt, viser de ting, som jeg fandt mest spændende fra etteren: Historien, mysteriet og den skæve atmosfære; jeg tænkte, at det var genialt!   

Sheldon Pacotti - hovedforfatter til den oprindelige Deus Ex serie

Jeg er en stor fan af alt hvad der kommer fra Quantic Dream, så jeg ser frem til deres næste spil Beyond. I forhold til Beyond glæder jeg mig især til at se, hvordan de har forbundet kurven imellem spilleren og karakterens emotionelle tilstand.

 

 

 

 

 Copyright © JoyPad.dk. All Rights Reserved.