JoyPad.dk

- Fordi det handler om spil!

  

Årets spil 2013 på Joypad.

game

Som noget ny i år vil vi her på Joypad kåre 2013´s tre bedste spil, der har simpelthen været så mange gode spil i 2013 at det har været meget svært at vælge. Vi har dog skåret det ned til 3 spil som skiller sig ud fra mængden, spil som har formået at holde os klistret til skærmen.

 

 

 

2013 har budt på nye konsoller, nye storspil i velkendte serier, nye spil som vi ikke har hørt om før og en masse mindre gode spil. Det har været et år hvor vores konsoller har kogt på grund af de fantastiske spil som stjal vores opmærksomhed, men også et år hvor vi som spillere har kogt over nogle ualmindeligt dårlige spil. Vi har dog valgt at bruge vores tid på tre af de spil som ar betydet mest for os her på siden, vi har allerede brugt nok af spalteplads og hovedpine-piller på de dårlige spil, det er nu at vi skal hylde de spil som har fortjent ekstra plads på siden.
I vil måske ikke være enige med vores liste, sådan er det nu engang med spil-genren, heldigvis er der spil for alle typer folk, lige meget om de elsker hårdkogt action spil, rollespil eller god gammeldags platform action. Du kan dog altid give din mening til kende i kommentar feltet efter artiklen, eller oprette en tråd på vores forum, vi elsker at diskutere spil og meninger.

Nå men nok snak, det er tid til at afsløre vores tre favorit spil fra 2013.

3. pladsen går til: Grand Theft Auto V.
Rockstar vendte i 2013 tilbage med stor stil, Grand Theft Auto V er ikke kun et af de hurtigst sælgende spil nogensinde, det er også et af de bedste spil i 2013. Michael, Franklin og Trevor lever et hektisk liv i en fantastisk ny version af San Andreas. Spillet er fyldt med liv og underholder hele vejen igennem spillets historie. Der er altid nye ting at opdage i San Andreas, Big Foot, UFO´er og spøgelser er bare nogle af de ting du kan opleve. Selvom du har gennemført spillets historie, så er der masser af aktiviteter som du kan gå i krig med, San Andreas er stort og fyldt med hemmeligheder.
GTA Online er praktiskt talt et helt nyt spil, hvor du kan udforske San Andreas med venner og fjender. Penge er midlet og målet i GTA Online, aldrig har det været sjovere at røve butikker eller angribe sine fjender for at stjæle deres penge.

grand-theft-auto-v-masks-1280x720

Vi skrev følgende i vores anmeldelse:
”jeg føler ikke at jeg har set nok af spillet selv efter mere en 50 timers spilletid. Grand Theft Auto V er det ultimative spil for folk som elsker god humor, en åben verden, masser af frihed og god action. Snyd ikke dig selv for denne milesten inden for computer spil, det er et af de sidste helt store spil som kommer til denne generations konsoller.”

 

2. pladsen går til: The Last of Us.
Naughty Dog prøvede i 2013 kræfter med en ny genre. Dette resulterede i et af årets helt store spil, The Last of US, som er historien om Joel og Ellie og deres kamp for overlevelse i en verden i forfald. Naughty Dog leverede et mesterværk indenfor historie fortælling og spænding, de første 15 minutter af spillet er noget jeg sent vil glemme. Det er første gang at et spil har formået at gribe mig så meget i løbet af så kort tid, selv min spil hadende kone måtte kigge med da jeg spillede The Last of Us. Lige indtil for en måned siden ville dette her spil have rendt med titlen Årets spil, men der kom lige et spil som tog mig med storm.

UEC approach 800x450

Vi skrev følgende i vores anmeldelse:
“Det er et modent spil, som virkeligt beviser at Naugthy Dog er et af de bedste spil firmaer på markedet i øjeblikket. Ejer du en Playstation 3, så må du ikke snyde dig selv for dette spil, gå ikke glip af dette spil. The Last of Us beviser at der stadig er masser af saft og kraft i Playstation 3.”

 

1. pladsen går til: Tearaway.
Ja titlen som årets spil her på Joypad.dk går til et håndholdt spil, et spil som kun kan spilles på Playstation Vita. Tearaway gjorde noget ved mig som intet andet spil i 2013 formåede at gøre, det fik mig til at føle god gammeldags spilglæde igen. Ikke siden jeg var en lille knægt og spillede på min Commodore 64 har jeg følt den her følelse, Tearaway sugede mig ind i sin verden og spyttede mig ud som en lille knægt igen, istedet for den her kyniske 38 årig mand som sidder her og skriver artiklen. Media Molecule leverede varen med dette fantastiske spil, jeg var aldrig i tvivl efter at have spillet Tearaway, dette er simpelthen bare årets spil 2013.

tearaway-e3-04

Vi skrev følgende i vores anmeldelse af spillet:
”Tearaway er beviset på at spil ikke altid behøver dyre stemme-skuespillere, pistoler, vilde action scener og andet som vi er vant til i spil idag, kreativitet og dygtige programmører er nok til at levere et spil som overstråler de fleste andre. Tearaway er simpelthen ren spilleglæde komprimeret ned til en størrelse du kan have med dig overalt. ”

 

Du kan læse de fulde anmeldelser her:

Grand Theft Auto V
The Last of Us
Tearaway

 

 

Copyright © JoyPad.dk. All Rights Reserved.