JoyPad.dk

- Fordi det handler om spil!

  

Blizzcon 2018 Highlights

blizzcon 2018 dates times virtual ticket prices information featureFor første gang nogensinde var Joypad.dk med ved Blizzcon, i form af Virtuel Ticket til Blizzcon 2018.

Der var spændene nyheder til alle Blizzard spillene og lidt ekstra.

Lad os begynde med det der var udenfor Blizzard spil. Nu hvor Destiny 2 på pc er en del af Battle.net appen, så har man valgt at fejre det ved at lade Destiny 2 på pc være gratis fra i dag den 02/11 og frem til 18/11-2018.

 

 

Og ja man får lov at beholde spillet bagefter, så har man en pc og har ikke købt Destiny 2 endnu, så er det bare med at få det downloadet med det samme!

Desuden kommer der et unikt engram til PC spillerne.

Vi gav Destiny 2’s seneste udvidelse Forsaken en glødende anbefaling og nu er det allerbedste tidspunkt at hoppe ind og være med.

Efter denne Destiny nyhed var det tid til at begynde Blizzcon med åbningsceremonien. Mike Morheim indtog scenen med en meget følelsesladet tale, hvorefter han overgav ordet til den nye præsident hos Blizzard: J Allan Brak.

Efter at J havde introduceret sig selv og nævnt hvor ydmyg han var omkring denne nye udfordring, var det tid til at se hvad der kommer af nye ting til Blizzards forskellige spil.

Vi tager det et spil ad gangen.

Heroes of the Storm:

Der blev introduceret en ny hero til Heroes of the Storm. Denne gang drejer det sig, for første gang, om en hero der er eksklusiv til Heroes of altså ikke findes i nogle af Blizzards andre spil. Det drejer sig om Heroes store antagonist Ravenlord’s datter Orphea.

Hun er en mellemafstands assasin som gør sig i såkaldt kaosmagi.

Hendes bliver forstærket af mængden af kaos hun har samlet. Denne samler hun ved at autoangribe andre helte.

Blizzard har udgivet et fint karakterspotlight som vi har linket til nedenfor.

World of Warcraft:

Den næste store Patch: Tides of Vengeance blev introduceret, og vi fik en ny særdeles smuk cinematic der viste en samtale mellem Anduind og Saurfang.

Slutningen af denne var noget af en plottwist og giver endelig viderudvikling i striden mellem Horde og Alliance. Jeg savnede meget denne strid i den første del af Battle for Azeroth udvidelsen, men nu kommer fokus for alvor tilbage herpå og det tyder på vi får alvorlige konsekvenser igen, hvilket er yderst kærkomment.

Desuden blev der talt om demoen af WoW Classis, som er en slags remake af world of warcraft som det oprindelig så ud for 14 år siden. Vi spiller demoen over det næste stykke tid og skriver en dybdegående artikel herom snarligt.

Samtidig fik vi en release tidsramme for hele spillet og denne ligger i sommeren 2019.

Hearthstone:

Hearthstones næste udvidelse blev annonceret. Denne kommer til at fokusere på Trolde og foregår i Gurubashi Arena. Dette er en klassisk lokation fra World of Warcraft.

En ny mekanisme som vi får at se i denne udvidelse, er Overkill. Overkill er en bonus der aktiveres når en figur med Overkill gør mere skade på en anden figur, en nødvendigt er for at slå denne ihjel.

Et eksempel kunne være at hvis Overkill figuren gør mere skade når den slår en anden ihjel, må den angribe igen. Men de forskellige bonusser fra Overkill varierer mellem de forskellige kort.

Det er en rigtig interessant mekanisme og potentielt mere banebrydende end hvad vi har set i de seneste to udvidelser som, på den front, har været skuffende.

Overwatch:

I Overwatch fik vi en super fed cinematic med McCree, hvor vi blev introduceret til hans tidligere kollega/kæreste Ashe.

Hun er en kvindelig cowboy og er den nye helt der kommer til Overwatch.

Selv om hun, ligesom McCree, er cowboy så er hun markant anderledes end ham i spillestil. Hun bruger gevær og dynamit og har en anden figur til at hjælpe sig.

Det var begrænset hvad man kunne læse sig til om hendes spillestil, men ifølge Jeff Kaplan, bliver hun en meget mekanisk færdighedskrævende helt, hvilket altid er spændene og gavnligt for spillets levetid.

Warcraft 3 Reforged:

Ja jeg sad og hujede i sofaen da dette blev annonceret. Warcraft 3 er stadig en af mine absolutte yndlingsoplevelser indenfor strategigenren, og denne remake ser helt fabelagtig ud.

Jeg var svært begejstret for Starcraft remaster, men savnede at man havde gået hele vejen og også fornyet spillets cinematics.

Det har de så valgt at gøre med Warcraft 3 Reforged. Alle spillets mellemsekvenser har fået ny lækker grafik, og alt grafik i spillet har fået et gevaldigt facelift.

Detaljegraden er på niveau med Heroes of the Storm og det ser forrygende lækkert ud.

Den her nyhed blev modtaget med en velfortjent stormende jubel fra publikum der var til stede.

Spillet udkommer i to udgaver. Standard udgaven og så en såkaldt Spoils of War edition, køber man sidstnævnte for man nogle ekstra kosmetiske genstande til nogle af Blizzards andre spil.

Diablo Immortal:

Desværre sluttede ceremonien med noget af en fuser, i hvert fald hvis man skal bedømme på publikums reaktion.

Der var sat en del tid af til Diablo før showet begyndte og mange havde regnet med enten Diablo 4 eller i hvert fald et nyt stort Diablo som skulle afløse 3’eren.

Dette blev ikke tilfældet, og i stedet får vi Diablo Immortals som er et Diablo til mobiltelefoner og ipads.

Spillets historie foregår mellem Diablo 2 og Diablo 3, der er seks klasser og en del unikke nye skills der ikke er at finde i de andre spil.

Skuffelsens hos publikum var til at føle på.

Det var så slemt at under den efterfølgende Q og A, var der en der spurgte om denne annoncering var en forsinket aprilsnar. Av av av.

Det blev en virkeligt pinagtig oplevelse og det var tydeligt udviklerne havde svært ved at vide hvilket ben de skulle stå på.

Personligt vil jeg dog give Diablo Immortal en chance, vi har med Diablo 3 på switch set at Diablo på farten er en god ide, og det at placere Diablo på mobilen giver nogle unikke muligheder man ikke har hvis man er bundet til en pc eller hjemmekonsol.

Vi ser på Joypad frem til at få fingre i spillet og give det en fair chance.

 

Dette var de nye annonceringer vi fik.

Følg med på siden de næste dage hvor vi kommer med et stort preview af WoW Classic.

Copyright © JoyPad.dk. All Rights Reserved.