JoyPad.dk

- Fordi det handler om spil!

  

Ghost Recon Future Soldier – Online tips & tricks

gfrs1Når vi spiller online krigsspil har vi alle som regel en foretrukken klasse og funktion vi gerne vil udfylde.

Det er også en stor del af de fleste spil for tiden, såsom at man i Battlefield forventer at Support klassen smider ammunition til sine medspillere eller at Engineer klassen fixer køretøjer og skyder fjendens tanks og fly.

Dette er ikke anderledes i Future soldier.
Hvad forventes der egentligt af dig når du spiller en speciel klasse, og hvad har du af forskellige muligheder?


Det spørgsmål har jeg sat mig for at besvare
Dette er selvfølgelig mit syn på det og ikke en universel sandhed.
Man skal huske at spille på en måde hvor man selv har det sjovt.
Men samtidig bør man huske at man er en del af et hold. Samarbejde frem for alt!

Riffelmand.

Riffelmanden er holdets frontløber.
Med håndgranater og en masse ildkraft er din plads midt på slagmarken, hvor du kan skabe mest kaos og generere flest fjendtlige tab.

Riffelmanden starter med noget så voldsomt og lækkert som håndgranater og rustning fra start, hvilket sammen med de større våben, giver en enorm fordel mod de andre klasser fra starten af spillet.

Som riffelmand har du også mulighed for at bruge LMG som har større magasiner og giver dæk ild.
Dæk ild vil sige at du skyder mod en fjende der gemmer sig bag et objekt og dermed sørger for at vedkommende holder kraniet nede, alt imens holdkammerater så enten kan komme i sikkerhed eller komme på skudhold.
Som riffelmand bør man tage det på sig at dække objektiver for Engineer klassen der har mulighed for at hacke og overtage objektiverne hurtigere end en selv.

gfrs2Engineer.

Som Engineer er du holdets adgang til Intell.
Med intell menes der information om fjenders position og bevægelse.

Man har som Engineer flere forskellige måder at hente intell på. For eksempel har du sensor granater der kan kastes frem og som så markere fjender i nærheden af granaten, for dig selv og dine holdkammerater. Du kan stille et kamera der markerer fjender i nærheden på dine holdkammeraters minimap, som findes i nederste højre hjørne. Derudover har man mulighed for at unlocke en UAV (Unmanned Aerial Vehicle) Med denne kan man i ro og mag flyve rundt over kampskuepladsen og derved danne sig et overblik, samt markere fjender for dine holdkammerater.
Hvis du ikke vælger at unlocke UAV har du i stedet mulighed for en lille computer der hjælper dig til at hacke fjender hurtigere eller at overtage objektiver kvikkere end man normalt ellers ville gøre.

Som Engineer bruger du karabin våben, som i princippet er de samme våben som riffelmanden bruger, bare i et mindre format.
Hvis dette ikke er din stil er der også mulighed for at bruge diverse haglspredere, som også er enormt effektive hvis du kommer tæt ind på fjenden.
Du giver mindre skade pr. skud end riffelmanden, og du har ikke fordelen ved rustning.
Derfor er det en god ide at holde sig lidt i baggrunden og lade riffelmanden tage tæsk, mens du fortæller ham hvor fjenden befinder sig.

gfrs3Recon.

Som Recon er du holdets bagerste mand og kan være en enormt vigtig brik på dit hold.

Recon klassen bliver sammenlignet med en sniper i de fleste tilfælde og fungerer også rigtigt godt på den front hvis det er den rigtige spiller der sidder med controlleren. Da Recon klassen har camouflage der aktiveres ved at holde sig stille stående kan han ligge sig tilrette et stykke vej fra et objektiv, praktisk talt usynlig og dække området uden at fjenden kan se ham.
Senere hen kan man vælge at låse op for en opgraderet version af camouflagen der tillader at man bevæger sig rundt i et lavt tempo alt imens man forbliver usynlig.

Det var en kort gennemgang af de forskellige klasser i Future Soldier.
Efter spillets udgivelse vil der komme en lignende tekst om de forskellige spilmodes der kan spilles online.

Copyright © JoyPad.dk. All Rights Reserved.