JoyPad.dk

- Fordi det handler om spil!

  

BF3 DLC opsummering

bf3wallpaper51Så har vi fået den sidste af de 5 lovede DLC pakker til det stadig enormt populære Battlefield 3.

lad os gennemgå hvad vi har fået af sager det sidste 1½ år.

 

 

Pakkerne er kommet på markedet med nogle måneders mellemrum og hver gang med en overflod af nye tiltag, våben, baner, køretøjer og game modes.

Vi startede 3 måneder efter spillets udgivelse i 2011 med Back To Karkand der gav os 4 af de mest populære baner fra Battlefield 2 samt en gamemode kaldet Conquest Assault, en række nye våben og køretøjer.
Her ser vi som sagt 4 baner fra Battlefield 2 bygget fra bunden op med den imponerende FrostBite 2 motor til stor glæde for mange.
Og undertegnede har da også brugt en masse tid på at fare rundt i en Jeep på Wake Island ligesom der er blevet fløjet helikopter på Strike Of Karkand.

karkand

 

Herefter fik vi en helt ny slags spillestil for Battlefield serien i form af Close Quarters.
Her fik vi 4 arkade agtige baner hvor alt var meget tættere, alle køretøjer er fjernet og det går egentligt bare ud på at skyde alt hvad man ser i bedste Call Of Duty stil.
I Close Quarters medfulgte der en overflod af 10 nye våben at gå i krig med samt Gun Master, der går ud på at ranke op og få nye våben via kills.
CQ fik en meget blandet velkomst da stilen er så anderledes end hvad man ellers er vant til med Battlefield.
Jeg vil dog sige at jeg hurtigt blev positiv over DLC’et da det gik op for mig at det klart er det hurtigste sted at låse op for ting og sager til våben, og ellers kan bruges når jeg ikke gider en masse taktisk tankegang men bare vil fare derudaf med aftrækkeren i bund.

Close Quarters Donya Fortress Battlefield 3 Trailer

 

Så rykkede vi tilbage til hvad Battlefield i bund og grund handler om med Armored Kill.
4 enorme baner med fokus på kamp mellem køretøjer.
Samtidig med at denne DLC pakke indeholdte hvad de fleste Battlefield spiller generelt efterlyser så var det samtidig også den pakke der hurtigst blev upopulær. Dette skete simpelthen fordi at banerne var alt for store i forhold til de 25 spillere vi som bekendt kun er på konsollerne, og at der derfor kunne gå flere minutter uden at man stødte på en fjende.

armored

 

Dette lærte DICE ret hurtigt af da de udgav pakken ved navn Aftermath i slutningen af 2012.’
Dette blev meget hurtigt dømt som den anden bedste pakke til spillet kun overgået af Back To Karkand som jo var det første af pakkerne og samtidig gav spillerne et skud nostalagi.
I Aftermath er vi endt i en katastroferamt del af verdenen.
Banerne leder tankerne hen på baner som Strike At Karkand fra det første DLC. Dog med den forskel at man her spiller i et jordskælvshærget kaos hvor der rasere efterskælv på tilfældige tidspunkter.
Samtidig blev armbrøsten tilføjet til spillet, hvilket gav spillere mulighed for helt lydløse drab.
Armbrøsten har samtidig alt fra eksplosive til spotter bolte at arbejde med.

maxresdefault

 

Herefter ramte vi marts 2013 hvor vi endelig fik den sidste pakke med DLC fra DICE.
Her fik vi den fantastisk navngivet End Game pakke, som gav folk mulighed for at fare hovedløst rundt på motor cykler, hvilket DICE også har haft med i tankerne da de designede banerne. Disse er belejligt fyldt med flyvehop og bakker der kan sende en ud på mindre flyveture.

Battlefield-3-End-Game-Capture-the-Flag-Gameplay-Premiere-YouTube.MP4.Still001-940x530

Alt i alt har DICE virkelig fyldt Battlefield 3 med en masse spændene tilbehør, baner, spilmodes, våben og alverdens andre ting.

Nu må vi bare læne os tilbage og nyde det hele mens vi venter på det nyligt annoncerede Battlefield 4.

 

Copyright © JoyPad.dk. All Rights Reserved.